Top categories
Quick Links

Place here any module, widget, design or HTML. for example menu, categories

A világ legfinomabb illatai itt vannak!        Próbálja ki, nem fog csalódni.               Tekintettel a folyamatosan növekvő árakra, ideiglenesen, kénytelenek vagyunk 1.000.- forint szállítási költséget felszámolni.       Kettő, vagy több parfüm rendelése esetén ezt a költséget mi fizetjük Ön helyett!        A számlán ilyenkor is megjelenik a szállítási költség, de azt nem kell kifizetni!!!

A költségek folyamatos emelkedése miatt kénytelenek vagyunk 1.000.- forint szállítási költséget felszámolni!        Kettő, vagy több parfüm vásárlása esetén ezt a költséget mi fizetjük Ön helyett!

Mi az illat?

 

„A parfümillat finom illatok bonyolult keveréke, amelyek arányát a legnagyobb gondossággal állították össze úgy, hogy elérjék a kívánt hatást. Érzékeink közül a szaglás az, amely a legerősebb emlékeket képes felidézni bennünk. A szaglás útján szerzett élményeink egy pillanat alatt képesek elrepíteni minket távoli helyekre és időkbe. Az illatokkal újra átélhetjük a szerelem, az öröm vagy éppen a fiatalság érzését.

A parfümillat hatására agyunk egy olyan képfolyamot alkot, amely előhívja az adott illathoz kötődő élményeket és helyeket.

A parfümillat hatással van a stresszre, a koncentrációs képességünkre, képes megváltoztatni a kedvünket és felidézni emlékeinket.

 

Egy parfümillat élete

 A parfümillat egy élő, vibráló és eleven dolog. Nem túlzás azt állítani, hogy saját életét éli, hiszen folyamatosan változik a bőrön.

A parfümről alkotott első benyomás sohasem lehet pontos, mert az illat tervezője úgy alkotta meg az illatot, hogy az három fázisban fejtse ki teljes hatását. A nemes parfümillat számos különféle illat (más néven "jegy") rafinált és a végletekig kiegyensúlyozott keveréke. 

A parfümillat mindig három fázisból áll: a "fejjegyből", a "szívjegyből" és az "alapjegyből".

Amikor először használ egy parfümöt, azt az illatot érzi, amit a parfümök készítői úgy hívnak: "fejjegy". A "fejjegyet" általában friss és könnyed illatok uralják, ez alkotja a parfümről szerzett első benyomásunkat. A fejjegy tűnik el a leghamarabb, 15 perc elteltével általában már nem is érezhető.

A következő fázis a "szívjegy". Ahogy a nevéből is kitűnik, ez a parfüm szíve. Ebben a fázisban kibontakozik és harmóniába kerül a parfüm a bőrrel. A parfüm szívjegye általában 2-4 órán át érezhető.

A parfüm utolsó fázisa a megnyugvás, más néven "alapjegy", amelynek során csak a legerősebb illatok maradnak meg a bőrön, és gyakorolnak hosszan tartó benyomást a külvilágra. Az alapjegy általában 4-6 óra elteltével alakul ki, és fokozatosan tűnik el.”

Forrás:illat.hu


Kingelektrik kft.
  • 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. 2/14. (Csak székhely!)
  • Call us: +36-30-538-3787
  • shop@parfumbirodalom.hu
Kingelektrik Kft.
  • 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. 2/14. (Csak székhely!)
  • Call us: +36-30-538-3787
  • shop@parfumbirodalom.hu
Kngelektrik kft.
  • 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. 2/14. (Csak székhely!)
  • Call us: +36-30-538-3787
  • shop@parfumbirodalom.hu
menu